DeWarmte is geselecteerd als één van de leveranciers voor het Warmtepomp Collectief van de Consumentenbond.

Nieuws consumentenbond
lees meer
HomeKennisbank

Overig

DeWarmte is geselecteerd als één van de leveranciers voor het Warmtepomp Collectief van de Consumentenbond.

De Consumentenbond is vandaag gestart met het Warmtepomp Collectief. DeWarmte is een van de geselecteerde partners en doet met zowel onze all-electric ready hybride warmtepomp als onze all-electric warmtepomp mee aan het collectief. 

Wat is het Warmtepomp Collectief? 

Met collectieve inkoopacties zorgt de Consumentenbond ervoor dat jij een goede deal krijgt, zonder kleine lettertjes. Zo weet je zeker dat je altijd met een betrouwbare partij te maken hebt. Daarom zijn wij (DeWarmte) trots dat wij als partner geselecteerd zijn Om het Collectief uit te voeren werkt de Consumentenbond samen met homeQgo. Via homeQgo ontvang je een offerte van een van de geselecteerde partners. 

Je kan deelnemen als lid van de Consumentenbond. Ben je nog geen lid, dan kan je tijdens het proces lid worden om zo toch te profiteren van de voordelen van het collectief. Meer informatie over het Warmtepomp Collectief van de Consumentenbond vind je hier. 



Hoe werkt het? 

Start de Warmtepomp Scan op de website van de Consumentenbond. Via het portaal van homeQgo wordt gekeken welk soort warmtepomp het best bij jouw situatie past. Op basis van dit advies krijg jij een offerte van een van de geselecteerde partners. Na een aanbetaling van €29 kom je in contact met de partner en wordt het proces tot de installatie in gang gezet. Het streven is om de installatie vervolgens binnen 8 weken af te ronden. 

Afhankelijk van het advies, kan je kiezen voor de (all-electric ready) hybride Pomp AO, of het All-Electric warmtepompsysteem van DeWarmte. 


Deel dit artikel